Volg 123 Taxi Delft op Facebook en blijf op de hoogte van acties en speciale tarieven.Volg 123 Taxi Delft op TwitterLink met 123 Taxi Delft via LinkedIn.Volg 123 Taxi Delft via onze  Google+ pagina.Bekijk video's van 123 Taxi Delft op YouTube. 123 Taxi Delft        |        015 - 212 12 00        |        info@123taxidelft.nl   
123 Taxi Delft - Het taxibedrijf voor Schipluiden! Bel ons op 0152121200 voor een taxi of taxibus in en naar Schipluiden.
 

TAXI SCHIPLUIDEN - TAXIBUS SCHIPLUIDEN - 123 TAXI DELFT


Taxi of taxibus in Schipluiden nodig?

Sinds vele jaren is 123 Taxi Delft een toonaangevend taxibedrijf in Schipluiden, voor taxiritten van en naar Schiphol, Zestienhoven (Rotterdam - The Hague Airport), ziekhuizen, hotels en restaurants.Taxivervoer voor bedrijven in Schipluiden?

Vele bedrijven in Schipluiden maken al gebruik van onze service. Vaste klanten, bedrijven en relaties die ons geregeld bellen krijgen altijd voorrang op het moment dat er een taxirit besteld wordt.
Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zakelijke relaties of personeel snel, veilig en tegen een voordelig tarief vervoerd worden.Taxibus bestellen in Schipluiden?

U kunt bij 123 Taxi Delft ook taxibusjes tot maximaal 8 personen bestellen in Schipluiden. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, trouwerijen of als je met een groep vrienden of vriendinnen samen uit wilt gaan in Delft of een andere stad.
Als de taxibus 24 uur van te voren besteld wordt, kunnen wij u ook nog eens een goedkoop tarief aanbieden. Bel gerust voor meer informatie naar 015 - 212 12 00 en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.Goedkope tarieven voor taxi's en taxibussen vanaf SchipluidenVan Schipluiden naar Schiphol voor slechts  65,- voor maximaal 4 personen. Taxibus tot 8 personen voor  75,-Luchthavens   Onze prijs
     
Eindhoven Airport   € 140,00
     
Vliegveld Zaventem   € 199,00
Frankfurt Airport   op aanvraag
Düsseldorf Airport   op aanvraag
Parijs Charles de Gaulle   op aanvraag
     
     
     
Plaatsen   Onze prijs
     
Amsterdam vanaf 085,00
Eindhoven CS   € 140,00
Utrecht CS   € 100,00
Leiden   047,50
Rotterdam CS   037,50
Den Haag CS   034,50
Zoetermeer CS   037,50
     
Overige bestemmingen   op aanvraag
     
* Bovenstaande tarieven gelden voor het vervoer per taxi van maximaal 4 personen en zijn berekend vanaf Schipluiden. Het tarief vanaf een andere plaats van vertrek kan variëren.

Airport service Schipluiden van en naar Schiphol

U wordt vanaf uw huis in Schipluiden opgehaald en door onze chauffeur naar de incheckbalie op de luchthaven Schiphol gebracht.
U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen met de taxi op Schiphol en naar Schipluiden terugbrengen indien u dit wenst.Online een taxi of taxibus in Schipluiden reserveren?

Een taxi of taxibus in Schipluiden reserveren kan makkelijk en snel! Klik hier en vul het reserveringsformulier in!
Bellen kan natuurlijk ook via 015 - 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@123taxidelft.nl

Bel 123 taxi Delft voor een taxi of taxibus in Schipluiden!Over Schipluiden


Klik hier om de kaart van Schipluiden via Google maps te bekijken en een taxi in Schipluiden te bestellen.

Schipluiden is een plaats in de Nederlandse gemeente Midden-Delfland (provincie Zuid-Holland). De naam wordt voor de eerste keer genoemd halverwege de twaalfde eeuw. Het is afgeleid van het riviertje de Leede, dat bij Schipluiden bevaarbaar werd. Meerdere plaatsnamen in de omgeving verwijzen naar de Leede.
Tot 1 januari 2004 was Schipluiden een zelfstandige gemeente, daarna is deze samengegaan met de gemeente Maasland in de nieuwe gemeente Midden-Delfland. Voor het samengaan had de gemeente Schipluiden drie woonkernen: Schipluiden, Den Hoorn en 't Woudt.
Bron: Wikipedia.org/Schipluiden

123 Taxi Delft      -       015 - 212 12 00    "We speak English"      -       info@123taxidelft.nl


Taxi Delft   -   Taxi Delfgauw   -   Taxi Pijnacker   -   Taxi Nootdorp   -   Taxi Den Haag (Ypenburg)   -   Taxi Den Hoorn   -   Taxi Schipluiden   -   Taxi Westland


Copyright © 123 Taxi Delft - Alle rechten voorbehouden - Cookie verklaring - links