Volg 123 Taxi Delft op Facebook en blijf op de hoogte van acties en speciale tarieven.Volg 123 Taxi Delft op TwitterLink met 123 Taxi Delft via LinkedIn.Volg 123 Taxi Delft via onze  Google+ pagina.Bekijk video's van 123 Taxi Delft op YouTube. 123 Taxi Delft        |        015 - 212 12 00        |        info@123taxidelft.nl   
123 Taxi Delft - Het taxibedrijf voor Delfgauw! Bel ons op 0152121200 voor een taxi of taxibus in en naar Delfgauw.
 

TAXI DELFGAUW & TAXIBUS DELFGAUW - 123 TAXI DELFT


Taxi of taxibus in Delfgauw nodig?

Sinds vele jaren is 123 Taxi Delft een toonaangevend taxibedrijf in Delfgauw, voor taxiritten van en naar Schiphol, Zestienhoven (Rotterdam - The Hague Airport), ziekhuizen, hotels en restaurants.Taxivervoer voor bedrijven in Delfgauw?

Vele bedrijven in en rond Delfgauw maken al jaren gebruik van onze taxiservice. Vaste klanten, bedrijven en relaties die ons geregeld bellen krijgen altijd voorrang op het moment dat er een taxirit besteld wordt.
Zo kunt u er zeker van zijn dat uw zakelijke relaties of personeel snel, veilig en tegen een voordelig tarief vervoerd worden. Wij zijn graag het verlengstuk qua vervoer van uw bedrijf!

Soms komt het voor dat personeelsleden tijdelijk zelf geen auto kunnen rijden, maar wel in staat zijn om te werken. Dan is het goed om te weten dat wij uw bedrijf ook van dienst kunnen zijn door tegen een goedkoop tarief de reis van en naar uw bedrijf kunnen organiseren op vaste tijden. Geen probleem, wij zorgen ervoor! Neem voor meer informatie, geheel vrijblijvend contact met ons op via 015 - 212 12 00.Taxibus bestellen in Delfgauw?

U kunt bij 123 Taxi Delft ook taxibusjes tot maximaal 8 personen bestellen in Delfgauw. Ideaal voor vrijgezellenfeesten, trouwerijen of als je met een groep vrienden of vriendinnen samen uit wilt gaan in Delft of een andere stad.
Als de taxibus 24 uur van te voren besteld wordt, kunnen wij u ook nog eens een goedkoop tarief aanbieden. Bel gerust voor meer informatie naar 015 - 212 12 00 en wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.


Goedkope tarieven voor taxi's en taxibussen van en naar Delfgauw?Van Delfgauw naar Schiphol voor slechts  65,- voor maximaal 4 personen. Taxibus tot 8 personen voor  75,-


Luchthavens   Onze prijs
     
Eindhoven Airport   € 140,00
     
Vliegveld Zaventem   € 199,00
Frankfurt Airport   op aanvraag
Düsseldorf Airport   op aanvraag
Parijs Charles de Gaulle   op aanvraag
     
     
     
Plaatsen   Onze prijs
     
Amsterdam vanaf 085,00
Eindhoven CS   € 140,00
Utrecht CS   € 100,00
Leiden   047,50
Rotterdam CS   037,50
Den Haag CS   034,50
Zoetermeer CS   037,50
     
Overige bestemmingen   op aanvraag
     
* Bovenstaande tarieven gelden voor het vervoer per taxi van maximaal 4 personen en zijn berekend vanaf Delfgauw. Het tarief vanaf een andere plaats van vertrek kan variëren.


Taxi airport service Delfgauw van en naar Schiphol

U wordt vanaf uw huis in Delfgauw opgehaald en door onze chauffeur naar de incheckbalie op de luchthaven Schiphol gebracht.
U hoeft dus niet te zoeken of ver te lopen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook weer ophalen met de taxi op Schiphol en naar Delfgauw terugbrengen indien u dit wenst.Online een taxi of taxibus in Delfgauw reserveren?

Een taxi in Delfgauw reserveren kan makkelijk en snel! Klik hier en vul het reserveringsformulier in!
Bellen kan natuurlijk ook via 015 - 212 12 00 of stuur een e-mail naar info@123taxidelft.nl

Bel 123 taxi Delft voor een taxi of taxibus in Delfgauw!Over Delfgauw


Klik hier om de kaart van Delfgauw via Google maps te bekijken en een taxi in Delfgauw te bestellen.

Delfgauw is een dorp in de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Het ligt tussen Delft en Pijnacker aan de N473 en de N470, en is grotendeels in de Noordpolder van Delfgauw gebouwd. Door de komst van de Vinex-locatie Emerald is Delfgauw van een paar honderd naar een paar duizend huizen gegroeid.
Delfgauw maakte vroeger deel uit van de ambachtsheerlijkheid Vrijenban en later van de gemeente met dezelfde naam. Toen deze in 1921 werd opgeheven, werd Delfgauw aan de gemeente Pijnacker toegevoegd, die in 2002 fuseerde met de gemeente Nootdorp.
Bron: Wikipedia.org/DelfgauwTaxi en taxibus in Delfgauw
streep - Taxi en taxibus in Delfgauw

123 Taxi Delft      -       015 - 212 12 00    "We speak English"      -       info@123taxidelft.nl


Taxi Delft   -   Taxi Delfgauw   -   Taxi Pijnacker   -   Taxi Nootdorp   -   Taxi Den Haag (Ypenburg)   -   Taxi Den Hoorn   -   Taxi Schipluiden   -   Taxi Westland


Copyright © 123 Taxi Delft - Alle rechten voorbehouden - Cookie verklaring - links